Montag, 23. März 2015

Masaze nove zamky

Navigáciu nájdete v Kontakte. Najlepšie masáže vo vašom okolí pre vás. Sme tím profesionálnych masérov s dlhoročnou praxou a skúsenosťami. Ku každému klientovi máme individuálny prístup a zohľadňujeme jeho požiadavky i. Prinášame Vám originálne thajské masáže vykonávané profesionálnymi terapeutkami priamo z. Poukážky na konkrétnu masáž.


AJUVERDSKÁ MASÁŽ (celotelová - min. , chrbát - min. , tvár - min. ) Darčekové. Masáž lávovými kameňmi celotelová. Kvetinárstvom Gabi-M, zvonček č. Thajská masáž je jedinečný typ masírovania tela a svalov , ktoré je charakteristické naťahovaním tela a intenzívnou hĺbkovou bodovou masážou. Na prvom termíne odstránený aj.


Kozmetické ošetrenia -Autotrakčné lehátko -Ultrazvuková . Vychutnajte si tú pravú thajskú atmosféru a relax. Svaly sú ako koráby na rozbúrenom mori, ukotviť vám ich pomôžu na masáži. Chodievame často a vždy sme velmi spokojní ! Odpočinie si vaše telo aj myseľ. Naše masáže vám poskytnú nezabudnuteľný zážitok. Celotelová masáž 60min.


Stredna Zdravotnicka skola, Nove Zamky Odbor: Maser. Masaz Lavovymi kamenmi. Masážny salón Zafira ponúka tieto masaže : klasická masáž , medová masáž , masáž lávovými kameňmi, thajská masáž. Medicentra (stará poliklinika). See what your friends are saying about Čínska liečebná masáž.


Rehabilitácie a masáže na katalógu Diva. Arokaya Thai Massage is located in Nove Zamky. Liečivá sila kúpeľov pre pacientov s ochoreniami kĺbov a chrbtice- rozhovor s . Masérka originálnej thajskej másaže.


Počet voľných pracovných miest: 6. Zaoberáme sa klasickou liečebnou. Prídite si užiť svoju masáž ! Ideálne pre športovcov, ale. Firemné údaje (sídlo a prevádzka).


Thai maserka Ponúkaný plat: 5€ za mesiac Názov spoločnosti: Nalataporn Surawan Text inzerátu: Náplň práce: thajske relaxacne masaze , potrebny je . Thajská kráľovská masáž je trojkombináciou najoblúbenejších thajských masážnych techník. Je jednou z mála zachovalých historických budov, ktoré existujú dodnes. Najčastejšie sa klasická masáž používa na odstránenie svalových spazmov,. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


Page under reconstruction. Tak ako minulý rok aj tento sa 17. Nové inzeráty e-mailom. Pri snahe realizovať nové veci prídeme a navrhneme technologický postup priamo u Vás, prípadne pri nemožnosti máme k dispozícii vlastné skúšobné priestory . Táto výnimočná masáž v sebe spája účinky upokojujúcej masáže a bohatej starostlivosti o pokožku celého tela. Pomáha zmierňovať bolesti chrbtice, nevoľnosť, zlepšuje spánok a posilňuje svaly hlavne v zaťažovanej oblasti chrbtice.


Nových Zámkoch V priestore sa . Vyberte si tehotenskú masáž.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts