Dienstag, 25. März 2014

Izmir nüfusu

Yeni Akit Gazetesi https://www. Im Cache Diese Seite übersetzen 01. ZMİR NÜFUSU 20201 yıllara göre İZMİR NÜFUSU , Cinsiyetlere göre nüfus dağılımları, bağlı ilçeleri ve nüfus bilgileri. Genel Bilgiler, Belediye sayısı 201 35 30. Köy sayısı 201 27.


Bir devletin başlıca görevi ulusa hizmet etmek, onun çıkarlarını korumak, eksikle- rini düşünmek, dertlerine çare . Böylece İzmir nüfus sonuçları belli olmuş oldu. Gayrimenkul yatırımı yapmadan önce mahallenizi tanıyın, komşularınız kim öğrenin, taşındığınızda . Nüfusu 201 İzmir ve İlçelerinin Nüfusu (Güncel), İzmir (TURKEY) Population 20Konya Nüfusu 201 Konya ve İlçelerinin Nüfusu . ALİAĞA NÜFUSU AÇIKLANDI. Seferihisar Izmir nüfusu , konut satışı ve yıllara göre kazancını görmek için bizi takip edin. Urla Izmir nüfusu , konut satışı ve yıllara göre kazancını görmek için bizi takip edin. Weiter zu Nüfus - 18yılı Osmanlı nüfus sayımına göre İzmir merkezde yaşayan kişi sayısı 207.


Kentin nüfusu 1970-19arasında çok artmıştır. Oysaki bir önceki yıl İzmir nüfusu bin kişi . En kalabalık il sıralamasında ise İstanbul, Ankara ve İzmir geldi. Bayan nüfus erkeklere göre 8. Konak İlçe nüfusu son yıllarda devamlı azalma göstermekte.


Türkiyenin nüfusu milyon oldu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts