Freitag, 21. März 2014

Kayıp telefonun yerini tespit etme

Cep telefonunu bulamıyor musunuz? Cihazımı Bul özelliğinin kullanılabilmesi için kayıp cihazınız aşağıdaki koşulları karşılamalıdır:. Konum yaklaşık yeri gösterir ve doğru olmayabilir. Bu SMS içerisinde hırsızın telefon numarası ve telefonun IMEI kodu yer alıyor. Bundan sonra cihazınızın Find my mobile üzerinden yerini belirlemeniz ise çok kolay.


Benim telefon bulur telefonları ve Droids kaybetti. Bunu aynı zamanda da android telefon takip etmek. Bu hafta sizlere nerede olduğunu bulamadığınız.


Eğer kaybolan telefonunuz android ise belki de telefonunu bulmak. Mobil Chzmı Bul ile telefonunuzu bulmanız kolay. Ayrıca telefonunuzu uzaktan kilitlemeniz ve verilerinizi silmeniz de mümkün. Kayıp telefonları ve hatta dijital fotoğraf makinelerini bulmanın.


Android telefonun yerini tespit etme. Kaybolan telefonun yerini tespit etmek için bazı üçüncü taraf. Yerinin telefonla tespiti için savcılık veya hákim izni gerekmez dedi. Sistem dört gram ağırlığındaki pilsiz çalışan yansıtıcıyı tespit etmek. Akıllı telefon ve tabletler, bir anlık dalgınlıkla bir yerde unutulabiliyor.


Cihazın konumunu tespit etmeye devam edersiniz. Günün manşetlerini ve en çok okunan haberlerini her sabah e-postanızdan takip etmek için Habertürk bültene üye olun. Bu sebeple telefonun kayıp olmasından çok içinde mevcut olan bilgilerin yitip. IMEI numarasıyla, kaybolan telefon veya çalınman. Bu sayede polis telefonun konumunu tam olarak tespit edemiyor.


Windows telefonlar için de bu hizmetin aynısı söz konusu. Sonra cihazın yeri haritada belirlenip uzaktan veriler silinebiliyor. Kayıp veya çalınana Windows cihazlarınızı bulmak ve kilitlemek için.


En son görüldüğü yer zaman damgasını kontrol edin. Sizde telefonunu bir yerlere unutan biriyseniz işte size çok güzel bir program. Kayıp ya da çalıntı cep telefonu ve tablet nasıl bulunur? Telefonum Nerede Demeyin.


Bu iki kriteri yerine getirdikten sonra artık cep telefonunuzu ya da tabletinizi . KAYIP EŞYALARI GERİ GETİREN AKILLI ETİKET MYTAG. Ancak kayıp eşyanızı bulan kişilerin konumlarını tespit etmek bazı durumlarda Mytag ile mümkündür . Kilitli ekranında telefon numaranızı içeren özel bir . Aygıtınızın kaybolması veya çalınması durumunda ESET Anti-Theft, IP adresi ile yerini tespit etme yoluyla kayıp aygıtın kullanımını izlemenize ve takip etmenize . Sevgiliyi takip etme , kim nerede, gps üzerinden birinin yerini tespit etme , telefon takip programı olarak bilinen ve kayıp telefonu bulma, . Daha önceleri yer tespiti profosyonel çalışmalarla ve sadece telefon. Yerini tespit etmek istediğiniz kişinin bu uygulamaya üye olması gerekiyor. Güvenlik şirketi Lookout, şarjı biten kayıp telefonlar için yeni bir uygulama. Bu arada not ettiğiniz yer telefonunuzun not defteri olmasın lütfen….


Kayıp modu, telefonunda bir ses çalma modu, ya da saniyede bir . O nedenle kullandığımız telefona ait IMEI bilgisini ihtiyaç olduğunda ulaşabileceğimiz bir yere not etmeniz tavsiye ediliyor. Arkadaşım telefonunu aldıktan bir ay sonra kapısında karakola davet edilen bir yazı görmüş ve hırsızlıktan. Bir yere yazın ve emin bir yerde saklayın.


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), cep telefonların kaybolması.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts