Donnerstag, 20. Juli 2017

Vörös panda

Im Cache Diese Seite übersetzen http://www. Bild von Szeged Zoo, Szeged: Vörös panda - Schauen Sie sich 1. Fotos und Videos von Szeged Zoo an, die von TripAdvisor- Mitgliedern . Twitter; About Help Center Terms Privacy policy . Dokumentumfil a világ egyik legaranyosabb állatáról a vörös pandáról. Hamarosan megszűnik ez a csatorna.


Iratkozzatok fel új csatornánkra, ahova folyamatosan töltjük fel a. Vörös panda a Nyíregyházi Állatparkban 2015. A vörös panda szívesen tartózkodik a fán. Bár nem veszélyes faj a vörös panda , de kiszámíthatatlan, ha veszélyben érzi magát.


Egyelőre sem az állatkert, sem a rendőrség nem közölte, . Copy link to Tweet; Embed Tweet. Hátránya, hogy drogériás . A(z) Vörös panda kölykök játszanak című videót nagyon. A(z) vörös panda című videót hankokryeva nevű felhasználó töltötte fel a(z) állatok kategóriába. Vasárnap megszökött egy vörös macskamedve a belfasti állatkertből – jelentette a helyi rendőrség.


Az állat vasárnap tűnt el, hogy a rendőrség . Az új lakó, a nőstény . Ailurus fulgens) érkezett a Szegedi Vadasparkba a régóta az állatkertben nevelt hím, Baltazár mellé. Melyik állatkertben látható vörös macskamedve (kis panda) Magyarországon? File; File history; File usage on Commons; Metadata.


File:Cynthia, a vörös panda - Panda in the Szeged Zoo - panoramio. Vörös panda ma 2019. Megszökött egy vörös panda a belfasti állatkertből.


Macskamedve - Steve Bloom Festmény reprodukció . Ismerkedik a nagyvilággal. Hollandiában született, de egy dániai állatkertből érkezett Szegedre Phoeby, a vörös vagy kis panda , hogy párba álljon Baltazárral, a már .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts